Grup de Defensa de la Sanitat Pública

(15mBCN – Salut)

Incompliment del compromís al Vall d’Hebron

1 comentario

Com sabeu l’ICS té previst, per als seus hospitals, uns dies (5 en total) que no faran activitat assistencial per poder justificar i ajustar els seus pressupostos als de la Generalitat. Aquests dies en principi eren el 21 i 31 d’ Octubre i el 9, 16 i 23 de desembre.

El passat 21 d’ octubre la coordinadora de sanitat de la zona muntanya va aconseguir, amb el recolzament de un grup de 400 persones que el gerent es comprometes a deixar un romanent per atendre als usuaris que hi anessin a l’hospital d’imprevist.

Doncs malauradament el 31 d’ octubre que era el següent dia programat vam anar a fer el seguiment i vam veure que no complien amb el pacte de mínims.

Es per això que hem quedat la coordinadora de la zona Muntanya, el proper dilluns dia 7 de novembre a les 19h. a la Pl. Angel Pestanya (metro Via Julià) per parlar de quines accions podem portar a terme per aconseguir que compleixin amb el seu compromís.

Anuncios

Autor: 15mbcnSalut

about me

Un pensamiento en “Incompliment del compromís al Vall d’Hebron

  1. Ja ho vaig dir jo,que no era de fiar.Aquesta gent no mereix credibilitat,son tant previsibles en mentir i subyogar als ciutadans que l’unic llenguatge que entenen es que els fem front amb contundència fins que retrocedeixin i s’en vagin a casa seva,i si pot ser,que tornin tot el que ens estan robant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s