Grup de Defensa de la Sanitat Pública

(15mBCN – Salut)

RECOLLIDA DE SIGNATURES CONTRA LA DESGRAVACIÓ FISCAL D’ASEGURAMENTS PRIVATS

1 comentario

Otro[1]

Al sr. Ministro de Hacienda “NO” a la desgravación fiscal de seguros de salud privados

La ofensiva contra el sistema d’asistència sanitària pública està sofrint atacs brutals des de totes bandes.
A les retallades i privatitzacions sofertes a moltes comunitats, Madrid, Galicia, Catalunya, podem afegir, ara, una no casual recollida de signatures que impulsa la desgravació fiscal per la contractació d’aseguraments privats: http://www.desgravacionfiscalsanitaria.org
Aquesta recollida de signatures ha estat organitzada per l’”Instituto de Desarrollo e Integración de la Sanidad” (IDIS), que agrupa organitzacions i patrocinadors de la sanitat privada como Adeslas, DKV Seguros, Capio Sanitat, entre d’altres.
Segons aquest institut la desgravació serviria per descarregar la presió asistencial i financera del sistema públic, reconeixería l’esforç ciutadà i suposaría un estimul per la creació de llocs de treball.
Però, independentment de que cada ciutadana tingui el dret de suscribir un asegurament privat, els arguments que sosté aquest Institut son totalment falsos i demagogics.
La desgravació fiscal trenca els principis esencials del nostre sistema públic. Retrau els recursos de la pública cap a la privada, subvencionant aquelles persones que tenen més capacitat de pagament i no aquelles amb més necessitats de salut. Això sense tenir en compte que els aseguraments privats fan una selecció de riscos (la lletra peitta), certs tractaments, com la quimioterapia, per exemple, no son totalment coberts, exclouen persones amb malalties previes greus o encareixen els aseguraments per persones en risc.
La disminució de la demanda de la sanitat pública es totalment falsa, ja que es el sistema públic el que soporta en última instància les prestacions més complexes i costoses, a més de acomplir funcions per a tota la població.
La creació de llocs de treball es d’un cinisme inaceptable en aquests moments en els que s’estàn retallant llocs de feina al sector de la sanitat pública per falta de recursos econòmics. En detreure més encara els recursos econòmics amb la desgravació fiscal es provocarà més eliminació de llocs de feina a la pública.
Establir incentius fiscals, colectius i individuals, per als aseguraments sanitaris privats es fomenta el creixement de la sanitat privada i resta fons al Sistema Nacional de Salut, dificultant cada cop més el seu desenvolupament.

Desde el Grup de Salut de l’Assemblea Popular de Chamberi han engegat aquesta contra-recollida de signatures per lluitar contra aquesta desgravació fiscal.
Signem totes per la nostra Sanitat Pública.

PERQUE LA SANITAT HA DE SER PÚBLICA, GRATUITA, UNIVERSAL, EQUITATIVA I DE QUALITAT, PERQUÈ EL SISTEMA SANITARI NO ES UNA DESPESA, SINO UNA INVERSIÓ EN SALUT I UN DRET CONSTITUCIONAL DE TOTES, PERQUÈ EL SISTEMA SANITARI EL PAGUEM TOTES AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS..

Anuncios

Autor: 15mbcnSalut

about me

Un pensamiento en “RECOLLIDA DE SIGNATURES CONTRA LA DESGRAVACIÓ FISCAL D’ASEGURAMENTS PRIVATS

  1. Tenemos que defender nuestra sanidad,y no permití una sanidad privada que solo podrá acede a ella los que mas tienen.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s