Grup de Defensa de la Sanitat Pública

(15mBCN – Salut)

Testimonis d’usuaris i treballadors

Penjem aqui les queixes que es fan arribar diversos usuaris i treballadors de la Sanitat Pública Catalana. Si voleu fer-nos arribar alguna opinió o queixa podeu fer-ho a comentaris o al mail sanitat.acampadabcn@gmail.com

MÉS QUEIXES TAMBÉ A: INDIGNADAS X LOS RECORTES EN SANIDAD – Usuarixs Criticxs

Carta d’un metge – destapant la corrupció a la Sanitat Catalana (27/06/2012)

CARTA DIRIGIDA AL SR. Jaume Duran: DIRECTOR GERENTE DEL HOSPITAL DE MOLLET.

Carta de un médico catalán

Com a societat civil ens hi hauriem d’implicar… 

Entrevista a la nostra companya Clara

En Sanitat, ni una passa enrera

Privatització a la Sanitat. Centres socio-sanitaris

La normativa a les ambulàncies bàsiques del SEM

Anècdota a l’Hospital de Terrassa

Can Ruti per un usuari

3 pensamientos en “Testimonis d’usuaris i treballadors

  1. Hospital Clinic per un usuari
    El dilluns dia 4 de juny 2012 amb van extirpar el runyo esquerra per culpa d’un tumor, l’operació un exit total amb va operar la Dra. Ribal al Hospital Clinic. El problema el post-operatori, jo soc portador d’una malaltia d’Addison no gaire coneguda, que es una insuficiencia suprarenal, vaig avisar totom que tenia aquesta malaltia (Urolag, anestesista, personal infermeria etc, una vegada al quirofon vaig tornar insistir (fins i tot l’infermera que m’adormia amb va dir carai vosté està obsesinat amb l’addison).Perque se del meu endocri que en cas d’operacio tinc que pentre coma minim 3 dies abans i 6 dies depres de l’ntervenció al menys al doble de dosis de cortisona.
    Dons bé jo a casa 3 dies abans baix començar amb l’aument, però el diumenge dia 3 que vaig ingresar amb van prohibí pendre cortisona perque diu (segons ells no es pot pendre abans operacio el dia de la operacio tampoc, nomes meentre m’operaban amb suero amb donaban cortisona, pero en arrivar a la habitacio només amb donaban lo que jo habia dit prenia normalment a casa.
    Jo vaig protestar però ni puto caso ho vaig al metge que va pasa al dia seguet el Dr. Eduardo Garcia Cruz i diu que no m’hi faig fort i amb diu que ell en algun lloc de casa seva te penxat un diploma de metge volgen dir tu ets un ignorant.
    Amb aquestes jo començaba a terir sintomes de crisis addisoniana. truco al meu endocrí i amb diu que exigexi amb visiti un endocrí que aixo es de llibre i que si no fan cas prengui, jo pel meu compta la dosis adecuada cosa que vaig fer i vaig començar a trbarme mes bé.
    L’andemá torna el Dr, del Diploma i li dic lo que ha dit el meu endocri i llavors contesta que ell es cirugiá i que no te perque saber endocrinologia.Al mateix dia be endocrí de l’hospital clinic i dona la rao al meu endocrí.
    Acte seguit be el Dr. del diploma i amb dona d’alta. sense haver caminat cap mica, i fent constal a l’alta que si caminaba sol, i no fa constar res del problema endocrí només que amb va visitar. O sigui dilluns m’operent. no amb moc del llit per lo del Addison i dijous cap casa, sense aguant i segons ells res no ha passat.

  2. Me han cobrado 6, 26 euros por la TARJETA SANITARIA, un cargo domiciliado a mi cuenta bancaria. Lo curioso es soy ciudadana catalana. no soy inmigrante sin papeles ni nada de eso, no he pedido una renovación y si me he llevado una sorpresa por éste cargo sin mi consentimiento, ya que ni me han avisado por ningún medio.
    Solo soy una parada de larga duración. ¿Es esto válido? He buscado información por si se hubiera publicado alguna noticia resolución, y nada que me confirme que sea una practica regulada.

Deja un comentario