Grup de Defensa de la Sanitat Pública

(15mBCN – Salut)

PEL DRET A LA SALUT! – Manifestació a Barcelona el 28 de Juliol

6 comentarios

CATALÀ (més abaix en Castellano)

La nova Plataforma “Pel Dret a la Salut” ens estrenem a Barcelona amb una manifestació el proper Dissabte 28 Juliol

Els ja gairebé 50 col·lectius formants  convoquem conjuntament una manifestació contra el Reial Decret 16/2012  que converteix la nostra Sanitat Pública en una sanitat racista, classista i masclista.

1.- Suprimeix el dret a la salut com a dret universal, limitant l’accés a les persones immigrades indocumentades, els joves majors de 26 anys que no han cotitzat a la Seguretat Social, les persones que treballen en l’economia informal o les dones que s’han dedicat al treball domèstic.
2.- Introdueix barreres econòmiques en l’accés a tractaments, com el repagament per medicaments als pensionistes o el pagament dels trasllats no urgents en ambulància, de l’alimentació artificial, entre d’altres.
3.- Redueix l’eficiència de les mesures preventives i de control de la salut pública, ja que col·lapsarà els serveis d’urgències, obstaculitzarà la prevenció de malalties, farà minvar la qualitat del servei i perjudicarà la tasca dels professionals.
4.- No contribueix a la sostenibilitat de la Sanitat Pública perquè al deteriorar la qualitat de la sanitat pública, promou el recurs de les famílies a la sanitat privada i n’augmenta l’endeutament. A més, no afronta les actuals mancances del sistema.
Aquesta mesura se suma a les altres agressions del Govern de la Generalitat a la Sanitat Pública, com l’euro per recepta, la reducció de llits o el tancament de plantes i serveis sencers. I DIEM PROU!
Amb aquesta mobilització arrenca la ‘Plataforma Pel Dret a la Salut’, un espai unitari per lluitar contra totes les agressions que està patint la Sanitat Pública.

Hora: 11.30 h

Lloc: Rambla del Raval (fins a la Pl. Sant Jaume)

EVENT FACEBOOK: http://www.facebook.com/events/262245917222969/?context=create

OCTAVETA

Lluitem perquè no ens retallin la salut i el futur!

NO a una sanitat classista, racista i masclista

CAST

POR EL DERECHO A LA SALUD! – Manifestación en Barcelona el 28 de Julio

Hora: 11.30 h
Lugar: Rambla del Raval (hasta la Pl.. Santiago)
EVENTO FACEBOOK: http://www.facebook.com/events/262245917222969/?context=create
Luchamos para que no nos recorten la salud y el futuro!
NO a una sanidad clasista, racista y machista

La nueva Plataforma “Por el Derecho a la Salud” nos estrenamos en Barcelona con una manifestación el próximo Sábado 28 Julio
Los ya casi 50 colectivos formantes convocamos conjuntamente una manifestación contra el Real Decreto 16/2012 que convierte nuestra Sanidad Pública en una sanidad racista, clasista y machista.
[28J]
1. – Eliminar el derecho a la salud como derecho universal, limitando el acceso a las personas inmigradas   indocumentadas, los jóvenes mayores de 26 años que no han cotizado a la Seguridad Social, las personas que trabajan en la economía informal o las mujeres que se han dedicado al trabajo doméstico.
2. – Introduce barreras económicas en el acceso a tratamientos, como el repago de medicamentos a los pensionistas o el pago de los traslados no urgentes en ambulancia, de la alimentación artificial, entre otros.
3. – Reduce la eficiencia de las medidas preventivas y de control de la salud pública, ya que colapsará los servicios de urgencias, obstaculizará la prevención de enfermedades, reducirá la calidad del servicio y perjudicará la labor de los profesionales.
4. – No contribuye a la sostenibilidad de la Sanidad Pública porque al deteriorar la calidad de la sanidad pública, promueve el recurso de las familias a la sanidad privada y aumenta el endeudamiento. Además, no afronta las actuales carencias del sistema.
Esta medida se suma a las otras agresiones del Gobierno de la Generalitat en la Sanidad Pública, como el euro por receta, la reducción de camas o el cierre de plantas y servicios enteros. Y DECIMOS ¡BASTA!
Con esta movilización arranca la ‘Plataforma Por el Derecho a la Salud’, un espacio unitario para luchar contra todas las agresiones que está sufriendo la Sanidad Pública.

Anuncios

Autor: 15mbcnSalut

about me

6 pensamientos en “PEL DRET A LA SALUT! – Manifestació a Barcelona el 28 de Juliol

  1. Pingback: 28/07 – 11:30 Rambla del Raval Manifestació pel Dret a la Salut | Assemblea Drets Socials Eixample

  2. Quiere exterminarnos! Personas discapacitad@s ancian@s y enferm@s cronic@s Son el objetivo a abatir! NO DEJEMOS QUE SE SALGAN CON LA SUYA!!!

  3. Pingback: Dissabte 28 de juliol, manifestació pel dret a la salut – Bloc Feminista « accio feminista 26-n

  4. Pingback: Plataforma pel Dret a la Salut « FoCAP

  5. Pingback: #28J Manifestació #PelDretalaSalut « Grup de Defensa de la Sanitat Pública

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s