Grup de Defensa de la Sanitat Pública

(15mBCN – Salut)

PRÒXIMES CONVOCATÒRIES – Setembre

6 comentarios

GRAN MANIFESTACIÓ DEFIENDE LO PÚBLICO A NIVELL DE TOTA ESPANYA

Events de FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=279675125380452
http://www.facebook.com/events/#!/event.php?eid=148863781871474

18S ¡Defiende lo Público!
EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS. CONTRA EL #REFORMAZO.
NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC all SECTOR FINANCER

El diumenge 18 de setembre està convocada una manifestació estatal sota el lema «El 18S Defiende lo Público».

L’objectiu és protestar en contra de tots les retallades, les privatitzacions, els concerts econòmics i l’externalització amb fins lucratius dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc… que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que patim a diari, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.
L’article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l’estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc…

Per tot això animem a tota la ciutadania a sortir al carrer a protestar contra aquestes accions que, de forma progressiva, estan destruint les bases del nostre, ja malmès, estat del benestar. La ciutadania demostrarem als poders polítics i econòmics que segueix activa i indignada.

A Barcelona es convoca la manifestació el 18 de Setembre a les 19h a Plaça Catalunya.

La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d’ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap plaça Catalunya a les 19h, per des d’allà, totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.

Els punts de concentració i sortida són els següents:

– Consorci d’Educació de Barcelona, ​​com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl Urquinaona. <M> Urquinaona.

– CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h des de la porta del CAP Drassanes. (<M> Drassanes / Paral · lel).

– Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (<M> Ciutadella).

– Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta del Departament de Justícia, c. d’Aragó, 332.

– Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta de la seu Departament Benestar Social i Família, Pl Pau Vila.

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.

L’email de contacte del Grup de Treball «Barcelona 18S» és comisionbcn.18s@gmail.comEsta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla .

Per més informació i descàrrega de materials, us podeu adreçar al blog «Defiende lo Público», clicant aqui.

CONVOQUEN: Comisió 18s Acampada BCN, Indignadas x los Recortes en Sanidad, Democràcia Real Ja Nodo BCN, Attac, MALESTAR 2.0 BCN

______________________________________________________________________________

El domingo 18 de septiembre está convocada una manifestación estatal bajo el lema «El 18s Defiende lo Público».

El objetivo es protestar en contra de todos los recortes, las privatizaciones, los conciertos y la externalización con fines lucrativos de los servicios sociales, sanidad, educación y cultura, medio ambiente, justicia, etc… que ya están afectando a la ciudadania en general. Este proceso de recortes y privatización, que sufrimos a diario, es muy posible que siga su curso, y en los próximos meses se haga más evidente, tenemos que hacer oír nuestras voces.

Además, el artículo 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pago para satisfacer los intereses y el capital de la deuda pública gozará de prioridad absoluta. Los impuestos recibidos por el estado se destinarán prioritariamente a pagar una deuda que los ciudadanos no hemos provocado. Impuestos con los cuales resultará imposible pagar los ya recortados servicios públicos: sanidad, educación, servicios sociales, transportes, etc…

Por todo ello animamos a toda la ciudadania a salir a la calle a protestar contra estas acciones que, de forma progresiva, están destruyendo las bases de nuestro ya maltrecho estado del bienestar. La ciudadanía demostraremos a los poderes políticos y económicos  que sigue activa e indignada.

En Barcelona se convoca la manifestación el 18 de Septiembre a las 19h en Plaza Catalunya.

La propuesta es concentrarse en diferentes puntos de la ciudad, representando de forma simbólica cada uno de ellos un sector de los que está sufriendo recortes y marchar en columna hacia Plaça Catalunya a las 19h, para desde allí, todas las columnas unidas, marcharán en manifestación hasta Arc de Triomf.

Los puntos de concentración y salida son los siguientes:

– Consorci d’Educació de Barcelona, como símbolo de los recortes en Educación y Cultura. Salida a las 18h30 desde Pl Urquinaona. <M> Urquinaona.

– CAP Drassanes,como símbolo de los recortes en Sanidad.Salida a las 18h desde la puerta del CAP Drassanes. (<M> Drassanes/ Paral·lel).

– Institut de ciències del Mar (CMIMA), como símbolo de los recortes en Medio Ambiente.Salida a las 18h desde la puerta del Institut en Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (<M> Ciutadella).

– Sede del Departament de Justícia, como símbolo de los recortes en Justícia.Salida a las 18h desde la puerta del Departament de Justicía, C. d’Aragó, 332.

– Sede del Departament de Benestar Social i Família, como símbolo de los recortes en Servicios Sociales.Salida a las 18h desde la puerta de la sede Departament Benestar Social i Familia, Pl Pau Vila.

Desde Plaça Catalunya, el recorrido propuesto es desde Plaça Catalunya, bajar por Via Laietana hasta Pla de Palau, seguir hasta Ciutadella, subiendo por Ps. Sant Joan, para terminar en Arc de Triomf.

El email de contacto del Grup de Treball «Barcelona 18s» es comisionbcn.18s@gmail.comEsta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla .

Para más información i descarga de materiales podéis dirigiros al blog Defiende lo Público, siguiendo este enlace.

CONVOCAN: Comisió 18s Acampada BCN, Indignadas x los Recortes en Sanidad, Democràcia Real Ja Nodo BCN, Attac, MALESTAR 2.0 BCN

Autor: 15mbcnSalut

about me

6 pensamientos en “PRÒXIMES CONVOCATÒRIES – Setembre

  1. Pingback: Convocatòria assemblea 1 de setembre del 2011 | acampadasants

  2. Pingback: Diumenge 4set a les 18h: Tornem a la Plaça! | Assemblea de Barri Poble Sec

  3. Pingback: Desalojo policial de protestas vecinales en los CAPs | Acampada Granada | Exprésate

  4. Pingback: mossos de esquadra desalojan los centros de salud ocupados por usuarios | Asamblea Popular Majadahonda

  5. A l’Assemblea del nostro centre de treball pensem que fora important incloure en la manifestació el nostro rebuig al canvi de la Constitució que es pensa portar endavant sense consulta popular i que també va afavorint ales retallades socials.
    teresa del hospital de Terrassa

  6. Pingback: 18 Setembre: Defensa els Serveis Públics | Acampada Badalona

Deja un comentario